1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Come and join our gamer community by registering for free here

How do you make a unit jump?

Discussion in 'WarCraft III Modding' started by Hunter_destruction, Jul 7, 2006.

  1. Hunter_destruction

    Hunter_destruction New Member

    Joined:
    Nov 6, 2005
    Messages:
    667
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well, yeah thats my question, I'm just curious, I'm guessing it would involve tirggers but how do you make a smooth jump?

    I remember, there was a guy that said he could make footman make backflips, I'd like to see that :)

    This question is optional to answer.
     
  2. Undead_Lives

    Undead_Lives New Member

    Joined:
    Jan 11, 2006
    Messages:
    3,121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm pretty sure it requires JASS.
    And I'm pretty sure it has something to do with making the model hover, then fly...and back. But then again I could be wrong.
    Anyways I'm pretty sure that it is just editing the unit's elevation...
     
  3. refl3ction

    refl3ction New Member

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    285
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    take a look at some of the custom spels a wc3sear.ch, im sure they can help
     
  4. Hunter_destruction

    Hunter_destruction New Member

    Joined:
    Nov 6, 2005
    Messages:
    667
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Meh, JASS :p
    I don't like JASS, thanks anyways!
     
  5. Undead_Lives

    Undead_Lives New Member

    Joined:
    Jan 11, 2006
    Messages:
    3,121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You never know, someone could've done it in GUI.
    But that's pretty unlikely :p
     
  6. Hunter_destruction

    Hunter_destruction New Member

    Joined:
    Nov 6, 2005
    Messages:
    667
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It's possible!
    Everything is in GUI!
    (Just a hell lot harder and more complicated!!)
     
  7. Steel_Cold

    Steel_Cold New Member

    Joined:
    Apr 8, 2006
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I tried to make a footman do a backflip smoothly but its a little glitchy, but I sumbitted the map to the website so you could see the general idea how I did it.
     
  8. Squishy-1

    Squishy-1 New Member

    Joined:
    Feb 5, 2006
    Messages:
    518
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    u could do it in gui if u used a unit with a animation with a jump (like bm) by changing the unit into a projectile aimed at an enemy then place bm unit by the enemy and remove the bm from game whilst the spell is in play
     
  9. Deathsmoan

    Deathsmoan New Member

    Joined:
    Oct 3, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Jumping unit

    Idk about doing back flips but if u want to jump u ould just make basicly a slide trigger and a unit elevation tigger. Instead of ones that just change unit elevation and make it look like your running if u do that then the units feet won't move and it looks like its really jumping if u want i can try to make a map that shows how it would work..
     
  10. Shole

    Shole New Member

    Joined:
    Jun 2, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I am sure there is a spell made in Jass or Gui ...I even used one but didn't use it for a backfilp.
    But there is also a model of a footman that can do a backflip its based on the model of the headhunter(Orc)
     

Share This Page